kr 0,00

0 item(s) in Cart

OFTE STILTE SPØRSMÅL

  • null

    MATTILSYNET

    Våre produkter blir produsert i et profesjonelt miljø godkjent av Mattilsynet.

  • null

    TRANSPORT MED KJØLING

    Våre produkter blir transport med kjølebiler og sikrer kvalitet fra produksjon til leveranse.

  • null

    BETALING & FAKTURA

    Betaling skjer per faktura, VIPPS eller med betalingsterminal.

  • null

    NASJONAL DISTRIBUSJON

    Forhold deg til kun 1 leverandør dersom du ønsker flere leveranser til samme tid på forskjellige lokasjoner.

  • null

    PERSONLIG SERVICE

    Vi lever av fornøyde kunder og har gode rutiner og prosesser for å møte dine krav.

  • null

    BESTILLINGSFRIST 48 timer

    Gir du oss minst 48 timer skal vi sørge for å levere det du måtte ønske.

OFTE STILTE SPØRSMÅL:

– Når bør jeg bestille?
Vi setter pris på at bestillingen er lagt inn senest 48 timer før levering.

– Hvor mange Cupcakes skal jeg bestille?

Regular størrelse: 1 Cupcake per person.
Mini Cupcakes: 2 eller 3 Cupcakes per person.

– Hva koster levering?

Vi leverer kakene våre med kjølebilder.

Pris:

175 kr i Oslo-Bærum | mandag – fredag | 08:00 til 17:00
245 kr i Oslo-Bærum | mandag – fredag | 17:00 til 20:00
22 kr/km utenfor Oslo-Bærum mandag | fredag

285 kr i Oslo-Bærum | lørdag | 08:00 til 17:00
340 kr i Oslo-Bærum | lørdag | 17:00 til 20:00
22 kr/km utenfor Oslo-Bærum | lørdag

395 kr i Oslo-Bærum | søndag | 09:00 til 14:00

– Kan jeg hente kakene selv?

Ja! Mandag til fredag mellom klokken 08:00 – 16:00 og lørdager mellom 10:00 – 12:00. Søndag holder vi stengt.

– Adressen til konditoriet:

Hancock v/ Nobel Conditori
Eiksveien 110
1361 Østerås

– Vakttelefon: 92 80 92 99 – Ring KUN dette nr ved henting av kaker
– Ved spørsmål ring: 940 85 852

– NB: Endring av ordre:

Det foreligger en bindende avtale mellom kjøper og selger ved utstedelse av ordrebekreftelse. Ingen av partene kan ensidig endre denne avtale. Kjøper kan endre sin bestilling etter samtykke fra selger. Endring av bestillingen må skje senest klokken 13:00 2 dager før levering/henting. Vi kan enten få beskjed via epost (post@byhancock.no) eller telefon (940 85 852). Utstedelse av en ny og korrigert ordrebekreftelse uttrykker at et slikt samtykke er gitt fra oss.

– Kan jeg velge spesifikke farger på frostingen?

Absolutt, vi kan tilføre smørkremen eller toppingen i fargen du måtte ønske.
Alle farger er godkjent av mattilsynet i Norge, men det tilkommer en ekstra kostnad for dette.

– Printer dere tekst, logo eller bilde på cupcakes / kaker?

Ja det gjør vi! Du bestemmer hvilken tekst, logo eller bilde du vil ha på dine cupcakes/ kaker.

– Hvordan bør jeg oppbevare kaker fra «Hancock» ?

Hancock-kaker  burde oppbevares i kjøleskap i lufttett eske. Serveres romtemperert, og bli konsumert innen 24 timer fra de er mottatt.

– Husk: Ikke plasser Hancock sine kaker i direkte sollys, eller i en varm bil, dette kan føre til at frostingen smelter.

– Kan jeg leie stands og lignende fra dere?

Ja!

Vi har Cupcake stands/tårn til leie og salg:
2-etasjestativ i sølv
Pleksiglass inntil 7-etasjetårn

– Kan jeg bestille en smak eller design som ikke er på Hancock menyen?

Ja, alt er mulig, men det kommer en tilleggskost. Send oss en forespørsel på hva du ønsker, og vi vil komme raskt tilbake til deg.

– Kan Hancock donere cupcakes eller kaker til et veldedighetsarrangement/ auksjon?

Vi i Hancock  ser verdien i å støtte veldedighetsarrangement i nærområdet.
Send oss skriftlig søknad med formål, tidspunkt for arrangement etc, så vil vi vurdere din søknad.

– Finnes kaker fra «Hancock»  kun i Oslo?

Foreløpig er Hancock basert i Bærum med salg til hele østlandet, men fremtidsplaner blir å ekspandere for levering i hele Norge.

– Hva gjør «Cakes by Hancock» sine kaker unike?

Hancock er et bakeri kun med fokus på produksjon og utvikling av delikate makroner, doughnuts, kaker & cupcakes. Over tid har vi eksperimentert med smaker og design, for å levere noe helt nytt & unikt i Norge.

Vår kvalitet og smaksopplevelse er noe annet enn hva du har opplevd tidligere, Velkommen til oss!

Vennligst vent...

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ønsker du å bli varslet når vår artikkel er publisert? Skriv inn din e-postadresse og navn nedenfor for å være den første som vet.